Videomarketing

Videomarketingstrategie

Stel, je hebt een videobudget. Het beste is om dit te gebruiken voor meerdere video’s en niet maar voor één enkele video. Denk aan een heuse videomarketingstrategie!

Videomarketing. Een woord dat tegenwoordig rond onze oren galmt. Maar wat is dat precies? Als videograaf kan ik je al handig op weg helpen om je doelstellingen te bereiken.

Een kleine basishandleiding

Je hebt verschillende soorten video’s: Je hebt een bedrijfsvideo, promotievideo, productvideo’s, testimonials, recruitmentvideo’s, …
De beste aanpak en de meest efficiënte is zoveel mogelijk verschillende online content combineren in één geplande opnamedag of meerdere dagen. Zo kan je tegelijkertijd verschillende korte filmpjes opnemen om ze dan later, wanneer de tijd rijp is, stilletjesaan op je doelpubliek los te laten. Zo blijf je telkens voor een hele periode zichtbaar met steeds nieuwe content. Dat levert nieuwe leads op en verbluft je bestaande klanten. En zo druk je ook nog eens de kosten. Kortom: een echte win-win situatie.

Ik help je om alles productioneel en creatief voor te bereiden. Welke video’s heb je nodig? Welke concepten komen na een brainstormsessie naar boven? Welke kunnen we op één dag opnemen of hebben we meerdere dagen nodig? Kortom, denk méér video’s en denk vooral aan bundelen in opnamedagen.

Video’s delen op sociale media

De video’s zijn nu klaar en staan online op alle verschillende kanalen maar dan komt eigenlijk nog het belangrijkste van alles: hoe bereik je je doelgroep en hoe haal je zoveel mogelijk views? Daarbij heb ik ook nog enkele tips voor jou die ik graag liever persoonlijk met je deel.

Want tijd voor een koffie heb ik altijd 🙂


een koffie?