AFTERMOVIE

Wat kost nu een aftermovie?

Stel, je wil graag een aftermovie van jouw evenement. Dat kan een beurs zijn, een speciale feestdag, open bedrijvendag, receptie, etc… Maar je hebt geen idee hoeveel dat zou kunnen kosten.

Een aftermovie waar iedereen zo vaak over praat en zo vaak ziet passeren via sociale media: hoeveel zou zoiets kosten? Ik weet dat dit voor vele mensen een heel groot vraagteken is. Je vindt geen enkele richtprijs en meestal moet je zelf contact opnemen met een productiehuis of videograaf. Dat kan wel eens voor een drempel of aarzeling zorgen. Graag help ik dit van de baan.

Ik zorg ervoor dat jouw aftermovie de noodzakelijke professionaliteit uitstraalt in zowel opnames alsook in het eindproduct én laat het op al jouw sociale kanalen schitteren.  Want Instagram, Facebook of YouTube hebben allemaal verschillende videoformaten. Als je er geen kaas van hebt gegeten, kan elk filmpje er verschrikkelijk en vooral onprofessioneel uitzien en dat wil je natuurlijk niet. Ik lever ze aan in alle perfecte dimensies voor elk social media kanaal.

Inmiddels heb ik tonnen ervaring in audiovisuele producties. Ik help je dan ook graag met zowel je inhoudelijke, creatieve als productionele aanpak. Hoe pak je dit het beste aan, wat heb je voor jouw budget, en hoe giet je dat in een efficiënte planning.

Zoals beloofd geef ik je graag de kostprijs mee van een 60 seconden aftermovie. Dit kan helpen als een maatstaf om een bepaald budget te voorzien.

De kosten van een aftermovie van 60 seconden (maatstaf, exclusief btw)


Opname 1 camera + standaard klank- en lichtset + drone
Opname 1 camera + standaard klank- en lichtset + drone

Videomontage incl. 1 muzieknummer, standaardgrafiek, kleurcorrectie en 1x revisie


650 euro (volledige dag)
485 euro (halve dag)

395 euro (vaste prijs)


Leren aan méér dan één te denken

In één opnamedag kan je méér dan 1 social mediafilmpje opnemen. Als we onze koppen bij mekaar steken, giet ik al jouw doelfilmpjes in één productiestrategie zodanig dat we elke volledige draaidag ten volle benutten. Dat zal je merken in je portemonnee. En je zal snel ontdekken dat een heuse videoproductie echt niet zoveel hoeft te kosten. We bundelen zoveel mogelijk filmpjes in één opnamedag. Jouw opgenomen filmpjes gaan tenslotte voor een hele lange periode mee. En jouw sociale kanalen staan nooit compleet stil. Die staan klaar om telkens nieuwe leads aan te trekken en vaste klanten te imponeren met steeds nieuwe content.

Voor andere videocontent zoals videomarketingcampagnes, bedrijfsfilm, promotiefilm, productvideo, testimonial video, recruitement video,… zijn de prijzen dus op maat. Dan moet je me even de tijd geven om je doelstellingen in een efficiënt productieschema te plaatsen, rekening houdend met jouw voorgesteld budget.

Laten we samen brainstormen over wat het beste werkt voor jou!
Contacteer me gerust, want, … Er is altijd tijd voor koffie! 🙂


kopje koffie
of
heb je een vraag?